Beretninger fra klienter

Beretning fra en klient om en pigeaften  ( 1 )

Vores inspirations gruppe, der består af  7  kvinder, besluttede, at vi godt ville vide noget om håndlæsning. Halvdelen af gruppen nærer en sund skepsis mod alt, der ikke kan måles eller vejes. Den anden halvdel tager imod med interesse, undren og – der findes mere mellem himmel og jord end det, der kan vejes og måles.

Eva havde tilbudt et arrangement på 2-2½ time. Den første time var en indførelse i teori, arbejdsmetode og udbytte af en håndlæsning. Foredraget var præget af stor saglighed og viden, men også af en venlig humor – de skeptiske overgav sig.

Derefter afprøvede vi teorien. Vi fik hver en kort håndlæsning (10 – 15 min til hver i et andet lokale). Her oplevede vi meget positivt, at hensigten var at gøre opmærksom på potentialer og karaktertræk, som vi kunne bruge fremadrettet i vores videre arbejde med os selv.

Til sidst tegnede vi hver en blindtegning, som kun fik få kommentarer med på vejen. Men de fleste af os tog mod tilbuddet om, mod et ekstra beløb, at få tegningen vurderet af Eva derhjemme og få en skriftlig analyse tilsendt. I denne analyse følte vi alle, at nye facetter og muligheder blev pointeret.

Vi var alle styrket, opladede og glade, da vi tog afsked efter en fin aften. Vi blev gjort opmærksom på, at en mere uddybende håndlæsning og tolkning kunne finde sted privat hos Eva.

 

Beretning fra en klient om en pigeaften  ( 2 )

Håndlæsning… ja hvad er nu det tænkte jeg, da jeg læste et indlæg i lokalavisen..Eva kender jeg igennem mange år og blev straks interresseret… det VILLE jeg også prøve og fik arrangeret en pige-aften hvor 6 friske piger sad rundt om bordet og lyttede spændt på Eva. Vi var straks på bølgelængde og lyttede intens til Eva. Død-spændende… lytte/kigge på ens egne hænder og tænke : hvad betyder det for mig – min linie er lidt mindre der og hvad er nu det ???  Eva smiler og svarer på alle spørgsmål og NU skal vi arbejde …  alle får udleveret et hvidt papir og vi skal lave en blindtegning…  det er bare nogle sjove hænder der dukker frem …  Eva går rundt og snakker med os alle og vi får en grundig beskrivelse af linier mm.    Vi smiler / griner og der er bare en FED stemning i lokalet…   kort og godt…PRØV DET…

 Venlig hilsen    Eva Patursson, Skælskør    mobil 2163 7783     eva@patursson.dk