Blindtegning

   Blindtegning er en spændende måde at lave håndlæsning på

Hvad er en blindtegning?

En blindtegning laves ved, at man tegner sin hånd, mens man kigger indgående på den – uden at kigge på papiret imens. (Det er vigtigt med en ordentlig instruktion.)  Der sker det, at underbevidstheden går ind og ”tegner” med. Så den færdige tegning bliver et billede af et menneske – her og nu. De fleste synes, at deres blindtegning bliver sjov, skæv og ”slet ikke som de prøvede at tegne den”. Det kan være at tommelfingeren er blevet enorm stor, eller at fingrene er blevet som tynde tændstikker. Det kan såmænd også ske, at der mangler en finger (eller at der er én for mange).

Tolkning, styrker og svagheder

Da hver finger fortæller om et bestemt område af éns personlighed, er det klart, at sådan en tegning kan fortælle om, hvad man lige her og nu bruger meget energi på. Også håndfacon, fingrenes spredning og mange andre detaljer fortæller om noget specifikt. At man f.eks. har 2 pegefingre på sin tegning, fortæller om rigtig meget opmærksomhed på job, karriere og økonomi. Hvis man så yderligere har en meget lille og tynd ringfinger – som fortæller noget om underforsyning omkring  kærlighed, kreativitet m.m. – kan man godt udlægge det, som at de følelsesmæssige områder er lidt forsømte, mens de ydre værdier tager energien. Det kan jo sagtens være helt i orden i en periode, men hvis ægteskabet samtidig vakler, og man faktisk er ked af det, skal man nok sadle lidt om. Vi kender alle sammen det med, at noget ligesom er udenfor vores rækkevidde, men her kan en blindtegning være en super hjælp til at få rettet lidt ind og få opmærksomheden hen, hvor der er brug for det.

 Folks reaktioner.

Når jeg sådan sidder med én, der har tegnet sin tegning, og jeg fortæller løs om, hvad jeg ser, og hvordan jeg tolker det, er de fleste dybt forundrede. Det geniale er også, at tegningen også fortæller om, hvor man har sine styrker og sine svagheder. Hermed kan jeg foreslå, at bruge f.eks. sine gode talegaver til at opnå bedre arbejdsforhold. Eller at bruge sin stærke vilje til at få orden på de ting, man næsten har opgivet.Det er utrolig rart, når jeg oplever, at nogle virkelig synes, at de har fået noget, de kan bruge. Og det er faktisk de fleste, som oplever, at de nu ser tingene på en ny og afklaret måde.

Meningen for mig

Det er hele meningen for mig. At hjælpe andre til større selvforståelse. Det er fedt. Og det gælder både for håndlæsning og blindtegning.

Venlig hilsen   

Eva Patursson, Skælskør    mobil 2163 7783     eva@patursson.dk